Бойовики протягом доби один раз порушили режим припинення вогню / фото REUTERS

За минулу добу, 7 жовтня, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомили в ранковому зведенні ООС.

Читайте такожОкупанти на Донбасі за добу двічі порушили режим тиші

Відео дня

Зазначається, що в районі відповідальності ОТУ "Схід" неподалік населеного пункту Водяне бойовики застосували стрілецьку зброю. На вогневу провокацію противника українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували, наголосили у штабі. 

Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було. У зведенні наголошують: попри порушення домовленостей, ситуація у районі проведення контрольована українськими військовими. 

Військовослужбовці також виконують й інші завдання. Зокрема, разом з рятувальниками ліквідували пожежі поблизу населених пунктів Майорськ, Хутір Вільний, Станиця Луганська, Луганське та Попасна. Триває ліквідація локалізованих осередків загорань неподалік Болотеного та Катеринівки.

Від початку поточної доби, 8 жовтня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано, повідомили у штабі. 

Ситуація на Донбасі: що відомо