У лікарні  від отриманих поранень помер військовий \ фото УНІАН

У лікарні помер український військовий, який підірвався на невідомому вибуховому пристрої у зоні проведення ООС в районі населеного пункту Новгородське Донецької області.

Читайте такожПідрив автомобіля на Донбасі: помер один із поранених військовихПро це йдеться в повідомленні 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського у соцмережі. "Матрос Волков Руслан Михайлович - вогнеметник вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А0216. 04.01.2000 року народження", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні зазначається, що військовий помер 7 вересня у лікарні внаслідок чисельних опіків, отриманих під час підриву автомобиля.

Відео дня

"Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Руслана Михайловича у зв’язку із його загибеллю", - йдеться в повідомленні.

Від отриманих поранень військовий помер \ @35obrmp

Нагадаємо, один із військовослужбовців, які постраждали внаслідок підриву автомобіля на Донбасі 6 вересня, у той же день помер у лікарні від отриманих опіків.

Загострення на Донбасі: що відомо

  • Протягом доби 6 вересня ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил загострилася: один український військовий загинув, ще один був поранений.
  • Вранці 6 вересня в районі ООС були виявлені тіла двох військових, які прямували гасити пожежі на Луганщині. У той же день ще двоє військових отримали поранення в результаті підриву на міні автоцистерни Збройних сил України. 
  • Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба ініціював термінову розмову з російським колегою Сергієм Лавровим через загострення ситуації на Донбасі.