Пожежа в Бердянську / скріншот

В окупованому Бердянську сталася пожежа на базі відпочинку, яку росіяни використовують як військовий шпиталь. Про це повідомляє у Фейсбук прес-служба міськради.

Згідно зі свідченнями очевидців, пожежа сталася на базі відпочинку "Райський куточок". Стовп чорного диму було видно здалеку.

"За попередньою інформацією нам відомо, що саме у цьому закладі, який до війни належав голові РВА Олексію Бакаю, окупанти розташували шпиталь", – повідомили в міськраді.

Самі окупанти запевняють, що сталася пожежа в ресторані - замкнуло проводку. Стверджується, що під час пожежі ніхто не постраждав.

Війна в Україні - останні новини

ЗСУ розгромили 30-ту артилерійську бригаду 36-ї загальновійськової армії РФ. За словами військового експерта Олександра Коваленка, російські артилеристи зазнали величезних втрат і стали небоєздатні.

На Донецькому напрямку бійці Нацгвардії спільно з ЗСУ знищили ворожий спостережний пункт і склад з боєприпасами. Виявити ворога допомогли розвідувальні дії нацгвардійців.

Російські "воєнкори" поділилися унікальними кадрами знищення російського ЗРК С-300 у Чаплинці Херсонської області. Пропагандист показав стовп диму за кілометр від своєї позиції зі словами: "Будь ласка, елементарна історія, яка називається "приліт".

Вас також можуть зацікавити новини: