Володимир Путін вимагає, щоб росіяни захопили Авдіївку та Куп'янськ, повідомив Денис Попович / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін постійно вимагає від військового керівництва Росії захопити якісь території України. Зараз ватажок росіян хоче, щоб до президентських виборів в РФ окупанти захопили два міста України.

За неофіційними відомостями, зараз "до виборів перед російським військовим керівництвом ставлять завдання захопити Куп'янськ і Авдіївку", розповів військовий оглядач Денис Попович в ефірі каналу "FreeДом". "Дуже багато різних дедлайнів ставиться, у Путіна багато пам'ятних і знаменних дат, до яких потрібно виконати якісь завдання щодо захоплення шматка української території. Раніше, в основному, про Донецьку область йшлося", - заявив співрозмовник.

Варто зазначити, що загарбники восени поточного року почали активно намагатися захопити Авдіївку і зазнавали дуже серйозних втрат. Звернемо увагу, що росіяни захоплювали Куп'янськ у 2022 році, проте українські воїни їх звідти вибили. 

Відео дня

У центрі уваги Путін - пряма лінія 2023 виявилася "зашкварною"

Володимир Путін розповідав казки про нібито хорошу ситуацію в Росії, а люди ставили йому дуже незручні питання.

Зокрема, у диктатора запитували: "До яких пір буде підтасовуватися відсоток інфляції?"; "Чому в Дагестані лоток яєць коштує 550 рублів?"; "..як можна переїхати в Росію, про яку розповідають на "Первом канале"?". В ефір прямої лінії Путіна раніше не допускали дуже жорсткі питання.

Довідка УНІАН. Вибори президента в Росії заплановані на 17 березня 2024 року. Володимир Путін вже заявив, що братиме участь у "виборчих перегонах". Путін у владі в РФ вже знаходиться понад 20 років, і президентські вибори в країні жартома називають "виборами Путіна".

Вас також можуть зацікавити новини: