Розвідники ГУР звернулися до українців через "Головний бот розвідки" / Колаж УНІАН, фото скріншот, фото УНІАН

Головне управління розвідки Міністерства оборони запускає оновлений "Головний бот розвідки". Про це повідомила прес-служба ГУР.

Зазначається, що за два роки війни, українці та всі, хто виступає проти військової агресії Росії, надсилали розвідникам інформацію, яка допомогла:

  • Знищувати склади, споруди, техніку окупантів, кораблі тощо;
  • здобувати важливу інформацію про сили та засоби ворога, дислокацію високопосадовців, колаборантів тощо;
  • виявляти плани окупантів та діяти на випередження;
  • фіксувати наслідки завданим окупантам ударів.

 "Ми дякуємо кожному, хто надсилав інформацію через офіційний телеграм-бот і тим самим наближав і продовжує наближати перемогу України над країною-агресором. Ми закликаємо всіх українців повідомляти про "Головний бот розвідки" своїм рідним, друзям та знайомим на тимчасово окупованих територіях", - сказали в ГУР.

Відео дня

Якщо у вас є важлива для ГУР інформація, пишіть в офіційний телеграм-бот, закликали там.

Україна запустила нову діджитал ініціативу - "Мрія"

Минулого тижня Кабінет міністрів України ухвалив постанову про запуск освітнього цифрового застосунку "Мрія". У застосунку буде бібліотека контенту, який потрібен конкретній дитині, інформація про освітні програми, курси, позашкільні активності, олімпіади, гуртки, а також відеоматеріали.

Застосунок допомагатиме дитині, батькам і вчителям ефективніше орієнтуватися в навчальному процесі та поза його межами. Він міститиме бібліотеку контенту про освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади та гуртки.

А ще зявиться Мрія-ID - електронний учнівський квиток, який працюватиме так само, як і документи в "Дії". 

Вас також можуть зацікавити новини: