У пеклі Авдіївки бійці 3 ОШБр звернулися до України, деякі з них закривавлені / Колаж УНІАН, фото скріншот

У тотальному пеклі Авдіївки, після відходу з позицій, бійці третьої окремої штурмової бригади ЗСУ записали звернення до українців з окопів.

Деякі з них під час запису ролика були закривавлені. Відео до нації опублікував заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін у соціальних мережах.

Все почалося з традиційного: "Україна понад усе". Далі військові сказали кілька слів тим, кому збирати полуницю у Польщі "миліше" за війну.

"Ось наша компанія, яка виїжджала. Пацани герої, отак, бл**ь, вони виглядають... Хлопчики по 18-19 років, діди бл**ь по 40 років воюють, а вони сидять вдома шкаряться, качаються... Клубніка у Польщі - то х**ня, пацани, реальний двіж тут, на передку", - сказали оборонці Авдіївки.

За їхніми словами, "поки живемо", але війна - це не про "гражданку" та "цивілку". 

Третя ОШБр повідомила, з якими силами йдуть бої в Авдіївці

16 лютого бригадний генерал військ "Таврія" Олександр Тарнавський офіційно заявив: ЗСУ відходять з позиції "Зеніт" на південно-східній околиці Авдіївки. До цього заступник командира 3-ої окремої штурмової бригади Родіон Кудряшов казав, що на певній ділянці фронту їхні сили потрапили в абсолютне оточення

Після заяви Тарнавського у 3 ОШБр уточнили, що на їхній ділянці фронту з боку РФ зараз - понад 15 тисяч окупантів. Деяким бригадам ворога вдалося завдати критичних уражень, проте Україна у меншості там - ЗСУ надзвичайно тяжко, казали військові. 

Вас також можуть зацікавити новини: