Вбивство окупантами дитини на Дніпропетровщині: в ОПУ жорстко відреагували

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак щодо вбивства російськими окупантами 11-річної дитини на Дніпропетровщині наголошує, що відповідь за кожен злочин буде для багатьох поколінь росіян.

Про це голова ОПУ у своєму Telegram-каналі.

"Російські терористи вбили 11-річну дитину, обстрілявши Дніпропетровщину. Відповідь буде за все, за кожен злочин, для багатьох поколінь росіян. Зробимо все для цього", - наголосив Єрмак.

Відео дня

Він додав, що ізоляція Росії та відповідальність для терористів - це "майбутнє цієї терористичної держави".

Як раніше повідомляв УНІАН, 24 серпня, у День незалежності України, в Синельниківському районі Дніпропетровської області ворожа ракета влучила у приватний будинок. Під завалами опинилися двоє дітей.

Згодом стало відомо, що загинула 11-річна дитина.

Нагадаємо, що сьогодні українці відзначають 31-у річницю Незалежності країни. Громадян недноразово попереджали про високу загрозу ракетних ударів з боку Російської Федерації. Повітряні тривоги лунають у всіх містах весь день.  Крім того, місцева влада повідомляє про "прильоти" в окремих областях України. Так, голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій повідомив про прильоти ворожих ракет в області.

Вас також можуть зацікавити новини: