Зараз розпочнеться гонка між обома сторонами цієї війни / фото Міноборони України

Переломний момент у війні між Україною і Росією відбудеться не раніше другої половини літа.

Таку думку в інтерв'ю Obozrevatel озвучив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов.

За його словами, важливі зміни відбудуться після отримання Україною західної зброї, або коли РФ зможе сформувати оперативний резерв для посилення своїх військ і відновлення наступальних дій.

Відео дня

"Зараз почнеться гонка між обома сторонами цієї війни. Ми будемо намагатися якомога швидше отримати зброю, а Росія буде поспішати підтягнути техніку і сформувати резерви, щоб задавити наш контрнаступ. На полі бою будуть позиційні бої, обміни ударами, буде деяке зниження інтенсивності бойових дій", - сказав Жданов.

Він зазначив, що судячи з того, як повільно рухається техніка в Україну, ми побачимо перелом не раніше, ніж у другій половині літа. Темпи у РФ, напевно, будуть такими ж, не дуже високими, каже Жданов.

Нагадаємо, раніше Жданов говорив, що російські військові будуть проводити наступальні дії до останнього солдата.

"Цією війною з боку Російської Федерації керують політики, один політик – Путін. Тому військові будуть проводити наступальні дії до останнього російського солдата. Ось, скільки буде у них людей... вони вже зараз знімають з інших напрямків батальйонно-тактичні групи для того, щоб виконати політичне завдання", – розповів експерт.

Вас також можуть зацікавити новини: