Окупанти атакували житловий будинок у Сумах / фото Нацполіція

В Сумах на сьогодні оголошено День жалоби за жертвами удару російського БПЛА по житловій багатоповерхівці в центрі міста.

Як повідомили у Сумській ОВА, "сьогодні в місті скасовано всі масові заходи". Там уточнили, що внаслідок атаки дронів, троє людей загинуло (вчора в 22:00 рятувальники дістали з-під завалів тіло жінки), ще 21 людина зазнала поранень. 

Там висловили співчуття рідним і близьких загиблих. "Молимось, щоб поранені одужали. Віримо в ЗСУ! Безкінечно віримо! І в Перемогу! І в мирне майбутнє – без тривог, страху і ворога на нашій землі", - зазначили в ОВА.

Як додав міський голова Сум Олександр Лисенко, четверо людей  залишаються в лікарнях унаслідок вчорашньої атаки ворога.

Удар по центру Сум

3 липня в 11:06 Повітряні сили оголосили повітряну тривогу в Сумській, Запорізькій та Дніпропетровській областях. Там попередили про        ймовірність застосування російськими окупантами ударних БпЛА.

Через дві години у Сумах було чути звуки вибухів, після чого стало відомо, що російський дрон влучив у житлову п'ятиповерхівку в центрі міста. Спочатку повідомлялося про одного загиблого внаслідок удару. На місці удару працювали всі відповідні служби. В даний час пошуково-рятувальні роботи ще тривають.

Вас також можуть зацікавити новини: