РФ помститься Україні за пошкодження Кримського мосту ударом по місцю, де трохи менше ППО, вважає експерт / фото t.me/shot_shot

Задля помсти за те, що був серйозно пошкоджений Кримський міст, російські окупанти можуть завдати удару в несподіване місце.

Противники напевно також "бахнуть" по Києву, оскільки там знаходиться центр прийняття рішень, розповів екс-радник Офісу президента України, військовий експерт Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live".

"Ну, пульнуть ракетами, "Шахедами" в черговий раз... Що вони ще можуть придумати, скажи? Спробують пульнути в несподіване місце, де трохи менше ППО (протиповітряної оборони - Ред.), так чисто - щоб помститися", - вважає він.

Серйозно пошкоджений Кримський міст - сьогодні це варто знати

Рано вранці 17 липня стало відомо, що обвалився проліт автомобільної частини Кримського мосту, було зупинено рух транспорту. Російська сторона звинуватила українську в атаці надводними дронами. В українській спецслужбі вже пообіцяли, що розкриють деталі пошкодження мосту після того, як ми переможемо російських окупантів.

На думку військового експерта Романа Світана, супротивник може протягом семи-десяти днів готуватися до атаки у відповідь. Експерт вважає, що метою ворога можуть стати українські мости.

Вас також можуть зацікавити новини: