Втрат серед українських військових немає / фото president.gov.ua

На Донбасі сьогодні бойовики вже кілька разів обстріляли підрозділи Об’єднаних сил, втрат серед українських захисників немає.

Про це повідомляється в оприлюдненому на сайті Міністерства оборони України щоденному зведенні прес-служби МОУ щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте такожПід час обстрілів біля Пісків бойовики поранили ще одного воїна ЗСУ

Відео дня

Зазначається, що на Луганському напрямку з 05:00 ранку російсько-окупаційні війська, намагаючись загострити ситуацію в районі Кримського, випустили по позиціях українських військовослужбовців 10 мін 120-го калібру та вели вогонь з кулеметів і стрілецької зброї.

Водночас по 5 мін калібрів 120 і 82 мм розірвалися біля Хутора Вільного. Також тут лунали ворожі станковий протитанковий гранатомет і великокаліберний кулемет.

"Найдієвішим способом вгамувати окупантів в обох випадках став прицільний вогонь наших воїнів зі станкових протитанкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї", - сказано у зведенні.

Після 09:00 противник випустив протитанкову керовану ракету неподалік Оріхового.

На Донецькому напрямку у період з 08:00 до 09:00 ранку окупанти обстрілювали з гранатометів опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу Опитного та Красногорівки.

"У відповідь на ці порушення окупантами режиму припинення вогню підрозділи Об’єднаних сил одразу застосували чергові вогневі засоби, не допустивши втрат у своїх лавах. Втрати ворога в результаті ведення Об’єднаними силами вогню у відповідь уточнюються", - повідомляється у зведенні.