Росіяни обстріляли Нікопольський район / фото t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська всю ніч тероризували Нікопольський район Дніпропетровської області. Били з "Градів" та важкої артилерії по трьох громадах – Нікопольській, Красногригорівській та Марганецькій.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, всього за ніч зафіксували сім обстрілів та більше 50 російських снарядів.

"Минулося без загиблих та поранених. У Нікополі понівечено з десяток багатоповерхових і приватних будинків, господарські будівлі, адміністративні будівлі, магазин, лінії електропередач. Обстріл спричинив пожежу. Вогонь рятувальники вже приборкали", – зазначив він.

Відео дня

У Красногригорівській громаді пошкоджено понад 10 приватних будинків та господарських споруд, електромережі, також ворожий снаряд знищив гараж і автомобіль, а в Марганецькій – наслідки атаки уточнюються.

Росіяни обстріляли Нікопольський район / фото t.me/dnipropetrovskaODA
Росіяни обстріляли Нікопольський район / фото t.me/dnipropetrovskaODA

Війна в Україні: останні новини

За даними Генштабу ЗСУ, за минулу добу Сили оборони України відбили атаки російських окупантів у районах 16 населених пунктів.

Крім цього, захисники нашої країни "присмажили" ворога і завдали п'ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки рашистів.

З початку повномасштабного вторгнення (24 лютого 2022 року) РФ втратила близько 94 тисяч 760 військових.

Вас також можуть зацікавити новини: