Окупанти розбомбили нафтобазу в Дніпрі /фото УНІАН

В результаті ракетного удару в Дніпрі знищена нафтобаза.

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області, в Дніпрі ворожа ракета потрапила в нафтобазу. Загиблих та постраждалих в результаті події немає.

Також повідомляється, що в місті Новомосковськ ворожі ракети потрапили на територію одного із заводів. Жертв також немає.

Відео дня

Як повідомив в Telegram-каналі голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, в результаті ракетного удару нафтобаза в Дніпрі повністю знищена.

"Вже ввечері ворог завдав удару з повітря в обласному центрі. Дві ракети потрапили в нафтобазу, повну палива. Об'єкт знищено. Уламками іншої ракети пошкоджено ще два бензовози. Постраждалих або загиблих немає", - зазначив він.

Як раніше повідомляв УНІАН, Мер Дніпра Борис Філатов заявив про ракетний удар по місту. При цьому він не вказав, де був вибух, і закликав жителів міста не публікувати інформацію про ворожий удар.

Варто відзначити, що 28 березня в результаті ворожого ракетного удару спалахнула пожежа на нафтобазі у Рівненській області. 

За цими фактами правоохоронці розпочали провадження за статтями 441 та 438 КК України - екоцид та порушення законів та звичаїв війни.

Напередодні на Волині прогриміли вибухи. Потім голова Волинської обласної Військової адміністрації Юрій Погуляйко повідомив - це були ракетні удари по нафтобазі. Ліквідувати пожежу вдалося під ранок понеділка

Також 26 березня окупанти двічі здійснили ракетний обстріл Львів. Пошкоджена під час обстрілів нафтобаза палала 12 годин.

Вас також можуть зацікавити новини: