Окупанти в Кирилівці облаштувалися на базах відпочинку в очікуванні контрнаступу ЗСУ / фото РІА Мелітополь

Російські солдати зайняли будівлі дитячих таборів в Кирилівці Запорізької області. При цьому окупанти там же утримують своїх дезертирів.

Видання "РІА-Мелітополь" пише, що майже всі державні бази відпочинку та табори захопили окупанти. Всього окупанти живуть на восьми базах, в тому числі "Нива", "Салют", "Терешкова", санаторій "Альбіон".

При цьому на Федотовій косі росіянам сподобалися не всі бази відпочинку через відсутність опалення, але зайняли бази "Водний світ", "Водограй", "Іскра", "Адмірал", "Донець" і "Хортиця". Крім того, окупанти захопили аквапарк "Острів скарбів", а дельфінарій по сусідству розграбували. Також з деяких комплексів росіяни вкрали трансформатори.

Відео дня

Крім цього, на косі Пересип окупанти зайняли бази "Каравела", "Білуга", "Перлина Таврії", "Меркурій", "гармонія", "Пересип", "Колос" та дитячі табори "Шахтобудівник", "Лелека" і "Вогник".

За словами місцевих жителів на базі "Меркурій" помітили російських дезертирів, яких там утримують.

Ситуація в Запорізькій області - що відомо

Росіяни тимчасово оккуировали деякі райони Запорізької області, зокрема захоплені азовські курорти і Мелітополь. В останні час загарбникам дуже не спокійно.

Систематично на російських складах і базах відбуваються вибухи. Так, у тимчасово окупованому Мелітополі вранці 22 квітня прогримів вибух.

Вас також можуть зацікавити новини: