Розвідка заздалегідь знала про плани РФ щодо вторгнення в Україну / фото REUTERS

Очільник Головного управління розвідки Міноборони бригадний генерал Кирило Буданов заявив, що Україна знала про підготовку вторгнення з боку РФ у листопаді минулого року.

Про це очільник ГУР МО розповів в інтерв'ю виданню Coffee or Die.

До та після вторгнення джерела в РФ надали українській розвідці багато велику кількість інформації про плани Росії. Буданов уточнив, що йдеться й про джерела у Кремлі. Ще в листопаді минулого року Україна отримала достовірні дані про інтенсивну підготовку до вторгнення РФ. 

Відео дня

"Ми маємо джерела, багато джерел, які працюють на нас. Наші джерела всюди. В армії, в політичних колах, а також в адміністрації президента", - заявив Буданов.

Завдяки успішній операції кіберрозвідки Україна також змогла отримати "доступ до всього військового оборонного комплексу в Росії". Завдяки отриманим даним плани Кремля вдалося зламати.

Довідка УНІАН. 24 лютого близько 5:00 ранку Росія вторглася на територію України. Путін назвав війну з суверенною державою "військовою операцією", покликаною нібито "демілітаризувати" і "денацифікувати" країну.

Окупанти із зухвалістю та небаченою жорстокістю обстрілюють житлові райони українських міст та населених пунктів, використовуючи артилерію, реактивні системи залпового вогню та балістичні ракети.

Дії Москви засудив фактично весь світ.

Вас також можуть зацікавити новини: