Бійці "Магура" показали підготовку до боїв / скріншот

Українські захисники повідомили про важкі бої на лінії фронту. Бійці зазначили, що російські окупанти ще не бачили такої кількості снарядів від наших воїнів.

"Важкі бої. Подробиць поки не буде. Скажемо тільки одне: стільки снарядів окупанти в цьому напрямку ще не бачили", - йдеться у повідомленні 47 ОМБр "Магура" в Telegram.

При цьому захисники запевнили, що тільки нарощують темпи. Крім того, бійці "Магура" показали надихаюче видно підготовки воїнів до боїв для захисту України від російських окупантів.

Ситуація на фронті станом на 10 червня 2023 - що відомо

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що росіяни невдало спробували наступати на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках. При цьому в районі міста Мар'їнки захисники України відбили всі атаки окупантів.

При цьому загальні бойові втрати армії Російської Федерації в Україні з 24 лютого 2022 року по 10 червня 2023 року серед особового складу орієнтовно склали близько 214 660 осіб, з них за останню добу 9 червня 890 російських солдатів. Також знищено тисячі одиниць військової техніки Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: