Один зі снарядів також влучив у подвір'я школи / фото t.me/pavlokyrylenko_donoda

Цієї ночі російські окупанти завдали ракетного удару по центру Слов'янська.

Про це повідомив міський голова Вадим Лях.

"Вночі Слов'янськ знову обстріляли. Від ракетного удару постраждала центральна частина: інфраструктура та багатоповерхівки на вул. Василівській, Лозановича, Ярослава Мудрого. На щастя, поранених та загиблих немає", - розповів він.

Відео дня

Як додав голова Донецької ОВА Павло Кириленко, Слов'янськ зазнав обстрілу близько першої ночі. Внаслідок дій росіян були пошкоджені 8 багатоповерхівок, а один зі снарядів також влучив у подвір'я школи.

Окремо Вадим Лях зазначив, що загалом з 24 лютого росіяни вбили 19 мирних мешканців Слов'янська, поранення отримали 82 людини.

Мер міста також нагадав, що раніше цього тижня окупанти зруйнували корпус хіміко-механічного технікуму, який є одним із найстаріших навчальних закладів Донеччини, а також дитячий будинок сімейного типу.

"Росія воює із мирним населенням та руйнує все, до чого може дотягнутися", - зазначив Лях.

Як повідомляв УНІАН, у ранковому зведенні Генштаб повідомив, що ЗСУ зупинили наступ окупантів на Слов'янському, Бахмутському та Авдіївському напрямках. Ворог отримав жорстку відсіч та вимушено відійшов.

Тим часом зберігається загроза застосування противником крилатих ракет морського базування типу "Калібр" по об'єктах інфраструктури.

Вас також можуть зацікавити новини: