Полонений російський пілот зізнався , що після приземлення вбив беззбройного українця / скріншот з відео

Російський пілот Су-34 Олександр Красноярцев детальніше розповів про те, як потрапив у полон. Після катапультування і приземлення він убив беззбройного жителя Чернігівської області.

Інформацією Красноярцев поділився в інтерв'ю українському блогеру Володимиру Золкіну.

Пілота збили на околиці Чернігова. Він приземлився на дах будинку і почув голоси людей за парканом. Городяни кричали: "Росіянин, виходь".

Відео дня

Красноярцев вирішив бігти і сховатися в сусідньому дворі в сараї. За словами пілота, за ним погнався невідомий чоловік з вилами або чимось схожим. Окупант вистрілив і вбив беззбройного українця. Свої дії Красноярцев виправдовує "автоматизмом", мовляв, мозок віддавав команди ховатися і стріляти. Пілот заявив, що потім неодноразово шкодував про застосування зброї.

Нагадаємо, Олександра Красноярцева збили під час третього вильоту. За словами пілота, до цього він бомбив аеропорт в Київській області і дороги на півдні від Чернігова. Коли літак окупанта підбили, на його борту було шість не контрольованих 500-кілограмових бомб ФАБ-500.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: