Українські захисники дуже ефективно застосовують дрони / фото t.me/ministry_of_defense_ua

Військовослужбовець ЗСУ Євген Ієвлєв розповів, що українські захисники мають значну перевагу над окупантами щодо кількості та ефективності застосування FPV-дронів на Горлівському напрямку. Про це він розповів у коментарі Еспресо.

"Я завжди говорив, що ми маємо серйозну перевагу над противником у кількості FPV-дронів. Також варто наголосити на професійності наших пілотів, де ми також переважаємо нашого ворога. Зокрема, на Горлівському напрямку ця перевага зберігається", - сказав боєць.

Ієвлєв також розповів про ситуацію з застосуванням FPV-дронів на Авдіївському напрямку.

Відео дня

"Що стосується Авдіївського напрямку, то тут ворог, на жаль, не поступається нам у застосуванні FPV-дронів. Зокрема, можу точно сказати про Степове. Втім, щодо професійності застосування FPV дронів не можу нічого повідомити. Наші хлопці дуже ефективно застосовують дрони. Працюють на відстанях від 2 до 10 км. Головною невдачею може бути те, що дрон може впасти десь в полі й вибухнути. Тому біля Авдіївки ворог теж дуже активно намагається застосовувати FPV-дрони", - пояснив він.

Дрони в російсько-українській війні

Заступник командира другого штурмового батальйону 5-ї окремої штурмової бригади ЗСУ Олексій Тарасенко розповів про ситуацію довкола Бахмута та наскільки гостро для українських підрозділів стоїть проблема застосування дронів-камікадзе з боку російських окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: