ЗСУ просунулися під Бахмутом / libkos

У Донецькій області 11 травня українські бійці батальйону "Айдар" відбили в російських загарбників території біля села Іванівське під Бахмутом

Про це повідомляє 24-й окремий штурмовий батальйон "Айдар" у Telegram

"У ході важких боїв, 11 травня, військовослужбовці 24-го штурмового батальйону "Айдар", спільно з іншими підрозділами ЗСУ, відбили у ворога території на південь від села Іванівське (Красне)", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Водночас, у ході боїв було завдано істотних втрат противнику. Російськими окупантами втрачено підрозділи 4 окремої мотострілкової бригади і 374 окремого стрілецького батальйону збройних сил РФ, а також залишено позиції займані даними підрозділами. 

Ситуація в Бахмуті - останні новини

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 12 травня, заступник голови Міноборони України Ганна Маляр повідомила про просування Збройних сил України на Бахмутському напрямку вперед на 2 км. Також ЗСУ не втратили жодної своєї позиції в Бахмуті за останній тиждень. Водночас, російські окупанти зазнають великі втрати в живій силі на цьому напрямку. 

За даними Генерального штабу ЗСУ, російські загарбники продовжують активно атакувати як в самому Бахмуті, так і в його околицях. При цьому атаки ведуться в тому числі в напрямку села Ступочки – з плацдарму, який ось-ось буде відрізаний силами ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: