Українські захисники продовжують стримувати ворога  / фото Бригада швидкого реагування Нацгвардії "Рубіж"

Протягом минулої доби Сили оборони знищили на Таврійському напрямку 508 російських окупантів та 27 одиниць військової техніки противника. Про це повідомив Об'єднаний прес-центр Сил оборони Таврійського напрямку.

Зазначається, що в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку українські захисники та захисниці продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. 

"Наші воїни та воїнки стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Сили оборони відбили 14 атак противника в районах Новокалинового, східніше Новобахмутівки, Авдіївки, та ще 22 атаки біля Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області. На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де нашими захисниками відбито 10 атак. На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 6 атак противника західніше Вербового та південніше Роботиного Запорізької області", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

В прес-центрі поінформували, що загальні втрати ворога склали 508 осіб, майже десяток окупантів здалися в полон.

Також знищено 27 одиниць військової техніки. Зокрема, 1 танк, 6 ББМ, 6 артсистем, 13 автомобілів, 1 одиницю спецтехніки та 4 склади боєприпасів. Ще 33 одиниці техніки ворога пошкоджено.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу авіація Сил оборони завдала ударів по 16 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських окупантів.

Також уражений один зенітно-ракетний комплекс (ЗРК) противника.

У свою чергу, підрозділи ракетних військ уразили 5 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів та шість артилерійських засобів противника. 

За добу українські воїни ліквідували понад тисячу російських окупантів, і тепер загальні втрати Росії в Україні перетнули нову психологічну позначку - становлять понад 350 тисяч осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: