У Херсонській області вчора до лікарень потрапило багато супротивників, повідомили в "АТЕШ" / фото УНІАН

У неділю, 18 червня, на тимчасово окупованій території Херсонської області в лікарні доставили дуже багато поранених російських загарбників.

У медзакладах проведено десятки трепанацій та ампутацій, повідомив партизанський рух "АТЕШ" у Telegram. За його даними, такими темпами у супротивника "скоро закінчиться жива сила". 

"Інформатор "АТЕШ" повідомляє, що... 18.06.23 в лікарні Скадовська і Каланчака, Херсонська область, було доставлено багато поранених військових ЗС РФ. Проведено і планується десятки операцій з трапенації, ампутації кінцівок", - поділилися в русі.

Війна Росії та України - які новини варто знати

18 червня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що на захопленій ворогом частині Херсонської області був потужний вибух. Потім звучала серія вибухів. З'явилася інформація, що в селищі Рикове (раніше називалося Партизани) підірвали ворожий склад боєприпасів.

Пізніше спікер Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков заявив, що, ймовірно, на ураженому складі було багато ворожих снарядів.

Варто зазначити, що на півдні України наші воїни активно борються з противником. Оперативне командування "Південь" Збройних сил України вранці 19 червня повідомило, що за минулу добу було ліквідовано понад 100 ворогів.

Вас також можуть зацікавити новини: