Прикордонники знищили дві російські "буханки" / скріншот

Сили оборони України на Куп’янському напрямку виявили та знищили за допомогою дронів два ворожі автомобілі УАЗ, повідомила Державна прикордонна служба.

"Аеророзвідники штурмової бригади "Сталевий Кордон" на Куп’янському напрямку виявили рух двох автомобілів УАЗ ЗС РФ, які до місця призначення так і не доїхали. Першу "буханку" прикордонний дрон-камікадзе наздогнав у лісі, коли вона здійснювала "поворот не туди", - мовиться у повідомленні.

Другий автомобіль ворога, як зазначається, кілометром далі зустріли ще два прикордонні дрони-камікадзе.

"Такої зустрічі пасажир автівки не пережив. Його намагалися врятувати, перевантажили з переднього сидіння у вантажне відділення, але після другого влучання дроном його залишили горіти разом з автівкою. Горіло добре", - заявили в ДПСУ.

Втрати Росії в Україні - актуальне

Як повідомляв УНІАН, артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1 тисячу 527 вогневих завдань.

Як повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський, за останню добу втрати росіян склали 307 осіб. Зокрема, безповоротні - 114, поранені - 187, ще шість загарбників здалися в полон.

Крім того, ЗСУ на цьому напрямку за добу знищили 59 одиниць військової техніки противника: один танк, 13 ББМ, 6 артилерійських систем та мінометів, один ПТРК, два СПГ, 30 БпЛА, шість одиниць автомобільної техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: