Окупантам зробили "гаряче" / скріншот

Ще мінус одна ворожа позиція росіян на південному напрямку Бахмута. Українські військові просунулись у напрямку Кліщіївка – Курдюмівка. Окупанти намагаються підтягнути туди підкріплення, щоб завадити успіхам Сил оборони України. Але їх вправно нищить українська артилерія.

Як це відбувається, йдеться в сюжеті ТСН. "Жодне просування української армії без підтримки артилерії неможливе", - розповідає журналістка.

"Наші просунулись десь на 1 км за дві доби. Наше просування є. Але є противник також почав свої наступальні дії, це ми також відчуваємо", - каже В'ячеслав Михайлик, старший офіцер батареї.

Окупанти перекинули підкріплення на Бахмутський напрямок, російські десантники тут, аби завадити просуванню Сил оборони України. Їхнє скупчення зафіксувала наша розвідка, тож лунає команда: "До бою!".

Артилеристи продемонстрували, які "подарунки" відправляють росіянам. По радіостанції наші оператори безпілотника звітують: "Ціль уражено". Постріл був по відкритій піхоті, тож влучили точно в ціль. 

Екіпаж швидко замасковує гармату - це потрібно для виживання й самохідки, і солдатів. Бо ворожа аеророзвідка помилок не визнає. Тим паче у цю гармату днями ледь не поцілили окупанти.

Ситуація сьогодні поблизу Бахмута - що відбувається на Бахмутському напрямку

Як повідомляв речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, Збройні сили України зберігають ініціативу біля Бахмута, але загарбники окопуються в самому місті і стягують туди елітні підрозділи.

А в ДПСУ показали відео, як біля міста Бахмут українські захисники ліквідували бліндаж російських загарбників, втрати ворога склали щонайменше чотири особи.

Вас також можуть зацікавити новини: