Анатолій Нікітін розповів подробиці боїв за Ласточкине / колаж УНІАН зі скріншотів

У центрі уваги втрати Росії у війні проти українців. Стало відомо, що в селі Ласточкине (Донецька область) при одній атаці ліквідували до 40 окупантів при нульових втратах у Силах оборони України.

Під час штурмів Авдіївки та Ласточкиного російські окупанти мали величезні втрати, вони йшли по трупах тих, хто воював з ними поруч. Про це сказав молодший сержант батальйону безпілотних авіаційних комплексів 3-ї окремої штурмової бригади Збройних сил України Анатолій Нікітін в ефірі "Київ24".

Він розповів, що було два "накати" на Ласточкине. "В перший раз атака завершилася 40 вбитими з боку ворога, з нулем втрат з боку 3-ї штурмової бригади і суміжників, друга атака була - 37 "двохсотих" (знищених, - Ред.) з боку росіян, і знову ж з нулем у нас", - повідомив Нікітін.

Відео дня

Він зазначив, що втрати росіян під час штурмів Авдіївки та Ласточкиного були дуже великі, але вони з цим не рахуються. "Те, що бачили ми під час атаки саме на Авдіївських дачах, то росіяни втрачали там величезну кількість піхоти. Просто величезну, вони просто йшли по своїх, не дивлячись ні на що", - розповів Нікітін.

Триває війна в Україні - сьогодні про це варто знати

Як повідомляв УНІАН, Збройні сили України на Авдіївському напрямку обрали нову лінію оборони - йдеться про каскад водосховищ у районі населених пунктів Тоненьке, Орлівка і Бердичі.

Крім того, стало відомо, що штурмові групи армії РФ були заблоковані на околицях та на підході до села Орлівка, ворог намагався просуватись за підтримки артилерії, мінометів, FPV-дронів та авіації.

Раніше Сили оборони України відійшли з населеного пункту Ласточкине Донецької області. Перед тим також воїни вийшли з Авдіївки, яку росіяни намагалися взяти під контроль упродовж багатьох років. Варто зазначити, що супротивники домоглися певних "успіхів" на Донбасі ціною величезних втрат та на фоні того, що у наших військах виник "снарядний голод".

Варто зазначити, що загальні втрати ворога на 28 лютого 2024 року у живій силі становлять приблизно 412 610 супротивників. 

Вас також можуть зацікавити новини: