'Задушив би просто цю тварь': Данілов емоційно відповів про мир з РФ

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов емоційно відповів, чи буде мир між Україною та Росією після війни. 

Як зазначив Данілов в інтерв'ю "РБК-Україна", Путін - це "сучасний Гітлер", який винен у вбивства понад 500 українських дітей.

"500 дітей, яких ці мерзотники-терористи вбили. Хто поверне їм життя? Як ми можемо виміряти життя дитини, яке забрав цей сучасний Гітлер? А хлопчика чи дівчинки без ручки, без ніжки? Я б задушив просто цю тварь. А дехто каже, що з ними про щось домовлятись. Їх треба нищити, вбивати до того часу, поки вони не підуть з нашої території. А потім мають за все нести відповідальність", - заявив Данілов.

Відео дня

Він впевнений, що після закінчення війни всі пілоти, які бомблять мирні міста будуть за ґратами, як командири частин, які дають ці накази.

"Як свого часу німецький народ ніс спокуту за Гітлера, так само росіяни будуть нести відповідальність за цього покидька", - зазначив Данілов.

Що ще говорив Данілов про Путіна та РФ

Данілов досить часто порівнює режим Путіна з нацизмом та фашизмом. Нещодавно він заявив, що "послання" президента РФ Володимира Путіна з ядерними погрозами свідчить про агонію фашистського режиму держави-окупанта.

Також секретар РНБО прогнозував, що найближчим часом почнеться розпад Російської Федерації. За його словами, процес фрагментації Росії почнеться з Кавказу. На його думку, фрагментація Російської Федерації вже запущена.

У Данілова своє бачення закінчення війни в Україні. За його словами, Росія має почати розпадатися на частини, фрагментуватися, тоді ми почнемо почуватися безпечніше. Він наголосив, що припинення використання зброї - це не закінчення війни, адже це вже було. 

Вас також можуть зацікавити новини: