Опублікована нова розмова загарбника з матір'ю / Скриншот

Головне управління розвідки МО України опублікувало перехоплення розмови російського загарбника з матір'ю. У ній він розповідає про жахливі тортури над українськими полоненими.

Перехоплення опубліковано на YouTube. 

Під час розмови кулеметник Костянтин Соловйов (11-й армійський корпус, 3-тя рота, 3-й взвод) ділиться подробицями страшних знущань та вбивств, які здійснюють співробітники ФСБ та російські військові. За даними розвідки, зараз окупант знаходиться в Харківській області. 

Жінка схвально реагує на розповіді сина та стверджує, що "українці не люди" і що вона сама б "кайфонула" в подібній ситуації. Чоловік каже матері, що хоче зробити "21 трояндочку" власному батькові. 

Також він розповідає, що полоненим військовим та мирним людям роблять "трояндочку" на тілі, ламають їм кістки та кінцівки, а також забивають до смерті. 

"Це перехоплення є черговим підтвердженням політики геноциду українців, яку окупанти впроваджують на захоплених територіях. Воєнні злочини масово чиняться як щодо військових, так і щодо цивільного населення. Масові вбивства, тортури та знущання стали нормою для окупантів. При цьому, до "професіоналів" з ФСБ охоче долучаються військовослужбовці армії РФ", - відзначають у розвідці.

Цей матеріал не призначений для людей зі слабкою психікою!

Вас також можуть зацікавити новини: