Ілюстрація REUTERS

Для реформування «Укроборонпрому» створять координаційний центр з впровадження реформ оборонно-промислового комплексу.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Ради національної безпеки і оборони України, про це секретар РНБО заявив під час міжвідомчої наради з реформування оборонно-промислового комплексу.

Читайте такожВ Укроборонпромі поскаржилися, що недобудований ракетний крейсер "Україна" гниє

Відео дня

«Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк повідомив, що буде створений Координаційний центр з впровадження реформ оборонно-промислового комплексу як робочий орган РНБО України, пріоритетним завданням якого стане реформування Державного концерну «Укроборонпром», - йдеться у повідомленні.

За словами Данилюка, координаційний центр має здійснити швидкий та всебічний аналіз нинішньої ситуації, обрати оптимальну модель реформування сфери ОПК, зокрема, в частині повного виключення ймовірності вчинення корупційних дій та участі політиків в цій сфері, а також ефективно координувати процес імплементації реформ.

Учасники наради ухвалили рішення про розробку програми реформування системи управління Концерном та впровадження законодавчих ініціатив у сфері ОПК, створення діючого механізму громадського контролю. Засідання групи будуть відбуватися на регулярній основі.