Вартість машини становить 3,9 мільйона гривень / armyinform.com.ua

У 2020 році до українського війська надійде тільки 2 з 10 запланованих пересувних кіновідео-салонів (ПКВС) або похідних автоклубів. Торік до ЗСУ надійшло тільки 3 одиниці. Щороку Збройні сили мали б поповнюватися 10 такими авто.

Про це повідомляє Армія Inform.

Читайте такожУ Білорусі почали випускати бойові патрони

Відео дня

Похідні автоклуби – це вдосконалені польові клуби ще радянського зразка. Окрім сучасної проекційної апаратури, комп’ютерної оргтехніки, вони оснащені комплектом супутникового і цифрового телебачення, потужною музичною системою й технікою для виготовлення друкованої продукції.

«В останні чотири роки, відповідно до державного оборонного замовлення, у війська мали надійти 40 одиниць ПАКД: 10 автоклубів на рік. Але нині маємо лише 3 одиниці: в Національній академії сухопутних військ і по одній у бригадах ДШВ та механізованій», – заявив заступник начальника Головного управління морально-психологічного забезпечення ЗСУ полковник Володимир Яцентюк.

За інформацією сайту ProZorro, вартість машини становить 3,9 мільйона гривень.

Як повідомляв УНІАН, український виробник «Івченко-Прогрес» поставить збройним силам Туреччини понад 500 двигунів на крилаті ракети на 600 мільйонів доларів.