Військові активно використовують на фронті дрони "Рись" / скріншот

Військові на фронті застосовують наземний дрон "Рись". Захисники України назвали роботизовану платформу "прекрасним способом посилення підрозділу".

Видання Defence Express пише, що є питання до поліпшення прохідності і маневреності дрона за допомогою гусениць або великих коліс.

"При використанні системи, головними викликами є ландшафт і лінія видимості для дрона, його використання в якості елемента вогневої підтримки, а також для прикриття шляхів відходу", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Відзначається, що дрон використовували з бойовим модулем з кулеметом ПКТ. Крім того, до платформи можна було б додати рухому камеру з денною тепловою камерою з кращим зумом.

Армія дронів - останні новини

Віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій України - Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів про успіхи "Армії дронів" за тиждень. Завдяки ударним підрозділам з 29 січня по 6 лютого знищено 141 російського окупанта та 44 ворожі танки.

Крім того, видання Forbes писало, що українська група дронів "Тінь" виявила і підірвала дуже рідкісну новітню російську систему радіоелектронної боротьби і управління RB-109A Bylina.

Вас також можуть зацікавити новини: