Протягом минулого тижня у бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр» відбулися три планові льотні зміни в умовах дня та ночі.

Відео дня

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

Основною метою таких польотів є підготовка льотного складу в техніці пілотування, навігації та бойовому застосуванні, а також підтримання досягнутого рівня натренованості.

Читайте такожАмериканські війська провели навчання у Чорному морі

«Це планові польоти авіаторів нашої частини. Бойові льотчики-винищувачі під час польотів вдень та вночі постійно удосконалюють навички та вміння. Польоти вночі та в складних метеоумовах є одними із найскладніших, адже виконуються на 80-90 відсотків за приладами. Потребують більшої сконцентрованості щодо розподілу уваги в умовах обмеженого огляду повітряного простору» – зазначив в.о. командира бригади полковник Олександр Мостовий.

В ході льотних змін п’ятикурсники Харківського національного університету Повітряних Сил імені І. Кожедуба відточили навички щодо повітряних боїв з ударними літаками та літаками-розвідниками на середніх висотах.

Як повідомляв УНІАН, Північна Корея продовжує займатися розробкою ядерної зброї, і деякі країни вважають, що вона, можливо, розробила мініатюрні ядерні пристрої для установки в боєголовки ядерних ракет.