Трамп і Путін спілкувалися близько 15 хвилин без свідків / фото УНІАН

Президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін на саміті G20 в Буенос-Айресі все-таки змогли поговорити.

Протягом приблизно 15 хвилин два лідери розмовляли між собою без свідків, повідомляє видання Financial Times з посиланням на власні джерела, передає dt.ua.

Президенти змогли поговорити на виході з будівлі театру; президент Трамп разом з дружиною Меланією та президент Путін з перекладачем розмовляли наодинці 15 хвилин і опинилися серед останніх гостей, які залишили театр.

Відео дня

Читайте такожЗ'явилися фото сумного Путіна, повз якого проходить ігноруючий його Трамп

Як повідомив виданню джерело, Путін і Трамп обговорили між собою питання зовнішньої політики, ситуацію у Керченській протоці і конфлікт в Сирії.

Як повідомляв УНІАН, у Білому домі раніше заявляли, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп і президент Російської Федерації Володимир Путін мали неформальну розмову в кулуарах саміту "Великої двадцятки" в Аргентині.

Перед цим Трамп заявив, що вирішив скасувати заплановану зустріч з Путіним в рамках саміту, тому що Росія не повернула Україні моряків і кораблі, захоплені 25 листопада в Керченській протоці. Президент США підкреслив, що очікує врегулювання ситуації навколо полонених українських моряків.