Сьогодні королівська пара відвідала вже другий захід.

Відео дня

Зустрівшись з учнями місцевої школи і прогулявшись по національному парку Маргала-Хіллс, Кейт Міддлтон і принц Вільям повернулися у свою тимчасову резиденцію, змінили вбрання і вирушили знову у справах. Спочатку вони зустрілися з президентом Пакистану Арифом Алві і його дружиною Саміною, а потім відправилися в будинок до прем'єр-міністра - Імрана Хана, пише ТСН.

Читайте такожГерцоги Кембриджські прибули з офіційним візитом до Пакистану (фото, відео)

Дана зустріч носила напівофіційний характер. Прем'єр-міністр Пакистану Імран Хан, у минулому професійний гравець у крикет, у свій час разом з дружиною Джемімою був дуже дружний з принцесою Діаною - вона відвідувала пару в Лахорі в 1996 і 1997 роках. Через стільки років він прийняв у себе в гостях її старшого сина. Повідомляється, що спочатку Вільям, Кейт і Імран провели офіційну зустріч, а потім вирушили на закритий ланч, де змогли забути про свої титули і звання і поспілкуватися як старі знайомі.

У цьому виході герцогиня Кетрін зробила ставку на досить яскравий зелений колір в своєму образі.

На герцогині були світлі брюки від Maheen Khan, поверх них - туніка від Catherine Walker, і на плечі лежала хустка від Satrangi. Туфлі герцогиня вибрала замшеві, смарагдового кольору на підборах, а до них в тон підібрала маленький клатч.

Також образ герцогині Кембриджської завершували дуже красиві золоті сережки з смарагдовими каміннями від Zeen. Волосся Кейт зібрала ззаду, на обличчі в неї був традиційний макіяж з акцентом на очі.

Вільям і Кетрін відвідали офіційну резиденцію прем'єр-міністра Пакистану Імрана Хана. Це вже третій вихід пари в рамках королівського туру, що стартував вчора.

Нагадаємо, 14 жовтня стартував королівський тур герцогині Кембриджської і принца Вільяма в Пакистан. Тур був організований на прохання МЗС Великобританії і став першим після того, як Пакистан в 2006 році відвідали принц Чарльз і його дружина герцогиня Корнуольська Камілла.

Своїх трьох дітей – Джорджа, Шарлотту і Луї, Кембриджі в тур брати не стали. Британські ЗМІ пишуть, що з логістики та безпеки цей тур став найскладнішим.

Нещодавно, нагадаємо, з туру по Південній Африці повернулися герцог і герцогиня Сассекські. Вони вперше побували в турі разом з маленьким сином Арчі.