REUTERS

Відомий російський блогер та журналіст Антон Красовський опублікував на своїй сторінці у Facebook інформацію про ціну спортивного одягу президента Росії, в якому він займався в тренажерному залі в Сочі разом з прем’єром Мєдвєдєвим. Лише спортивні штани обійшлися Путіну в майже півтори тисячі доларів. До того ж ініціатор імпортозаміщення не цурається одягати товар італійського виробника.

В коментарях користувачі Facebook знайшли також інформацію і про куртку, вартість якої становить понад тисячу фунтів стерлінгів.

Читайте такожГодинник Пєскова: після скандалу у прес-секретаря Путіна знайшли цілу колекцію (фото)

Відео дня

Раніше УНІАН повідомляв, що аналітики Moody's назвали провальним план імпортозаміщення в Росії. У своєму огляді аналітики зазначають, що у другому кварталі 2015 року економічний спад у Росії збільшився. «Домогосподарства як і раніше несуть на собі основний тягар економічної кризи», — пишуть вони. У червні 2015 року обсяг роздрібних продажів був на 9,3% нижчим, ніж роком раніше.

На думку аналітиків Moody's, у 2015 році ВВП Росії скоротиться на 3%, а в 2016 році буде нульове зростання.

Нагадаємо, влада Росії оголосила курс на імпортозаміщення у першій половині 2014 року після початку конфлікту в Україні і загострення геополітичної обстановки.