Крейсер

Про це повідомляє Vladtime.

При цьому було відзначено, що в даний час крейсер виконує завдання з прикриття з моря російської авіаційної бази «Хмеймім», яка знаходиться в сирійському місті Латакія.

У той же час, як повідомляють Turkishnavy, посилаючись на генеральний штаб Туреччини, у східній частині Середземного моря в режимі патрулювання знаходяться два дизельні підводні човни «Буракреїс» і «Долунай», причому, як зазначається, «Долунай» вийшов в море 11 листопада, а «Буракреис» - 7 листопада.

Відео дня

Читайте такожСтолтенберг про інцидент із Су-24: союзники НАТО одноголосно підтримали право Туреччини на захист

«Попереджаємо середземноморські і чорноморські країни про те, що цілі, які представляють для російської армії потенційну небезпеку, будуть знищуватися», - заявив начальник Головного управління Генерального штабу Збройних Сил РФ генерал-лейтенант Сергій Рудської, відзначивши те важлива обставина, що операція відплати в Сирії, що виконується підрозділами ВКЗ Росії, прикривається надійно.

Читайте такожРосія обмежить санкції проти Туреччини з огляду на прийдешні свята

Як повідомляв УНІАН, 24 листопада турецькі військові збили російський бомбардувальник, що порушив повітряний простір країни.

Також турецькі військові опублікували заяву, згідно з якою перед тим, як російський літак Су-24 був збитий, його 10 разів попереджали про порушення повітряного простору.

Сирійські повстанці стверджують, що пілоти Су-24 були застрелені в повітрі, коли спускалися з парашутами. За їх словами, обидва пілоти були виявлені вже загиблими.