REUTERS

В ході перестрілки співробітники правоохоронних органів ліквідували двох нападників на заклад для людей з обмеженими можливостями у місті Сан-Бернардіно в штаті Каліфорнія, повідомляє Лента.ру з посиланням на The Los Angeles Times.

У чорному позашляховику GMC Yukon знаходилися чоловік і жінка.

Співробітники правоохоронних органів встановили місцезнаходження автомобіля підозрюваних — жителів сусіднього міста Редлендс — при спробі виїхати з округу, розповів глава поліції Сан-Бернардіно Джаррод Баргуан (Jarrod Burguan). В ході переслідування поліцейські заблокували машину, після чого почалася перестрілка. Один правоохоронець отримав поранення, він був госпіталізований. Його життю нічого не загрожує.

Відео дня

За інформацією Reuters, в ході обшуку в автомобілі були виявлені дві гвинтівки і два пістолети.

Також був затриманий третій підозрюваний, його причетність до злочину встановлюється.

Читайте такожЖертвами "каліфорнійських стрільців" стали 14 осіб, поліція шукає трьох нападників

Раніше повідомлялося, що під час погоні підозрювані кинули з автомобіля вибуховий пристрій, згодом інформація про саморобну бомбу не підтвердилася.

Як передає NBC News з посиланням на джерела в правоохоронних органах, особа одного з нападників встановлена. Ним виявився Сайєд Фарук (Syed Farook), який працював фахівцем з охорони навколишнього середовища округу. Імовірно, у стрільбі в закладі для людей з обмеженими можливостями також брав участь його брат. Ця інформація поки не підтверджується.

Нагадаємо, що стрілянина в закладі для людей з обмеженими можливостями у місті Сан-Бернардіно (штат Каліфорнія) сталася 2 грудня близько 11:00. Злочинці відкрили вогонь у конференц-залі під час вечірки держслужбовців округу. За останніми даними, жертвами стало 14 людей. Ще 17 отримали поранення, десять з них знаходяться у важкому стані.