Девід Кемерон / REUTERS

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон пожартував стосовно обвинувачень президента США Дональда Трампа у прослуховуванні його телефонів.

Як повідомляє телеканал CNN, в ході лекції з міжнародних відносин він заявив, що більше не повинен підслуховувати розмови Дональда Трампа – тепер, коли він знаходиться поза офісом. При цьому він швидко додав що «це жарт».

Читайте такожШварценеггер потролив Трампа через падіння рейтингу (відео)

Відео дня

Таким чином Кемерон відповів на те, що минулого тижня прес-секретар Білого дому Шон Спайсер привів непідтверджений звіт Fox News, згідно з яким спецслужба Великобританії шпигувала за Трампом на прохання Обами.

Як повідомляв УНІАН, 4 березня Трамп у своєму Twitter звинуватив Обаму в прослуховуванні його телефонної лінії в «Трамп-тауер» перед перемогою на виборах. «Жахливо! Щойно дізнався, що Обама прослуховував мої телефонні лінії в Trump Tower незадовго до перемоги. Нічого не знайшов. Це маккартизм!», – написав Трамп. При цьому Трамп не навів конкретних доказів того, що його телефонні лінії прослуховувалися.

Пізніше прес-секретар Білого дому Шон Спайсер сказав, що заяву президента США про прослуховування не слід розуміти буквально. Президент використовував слово "прослушка" в лапках, що означало спостереження та інші дії в широкому сенсі", - сказав Спайсер журналістам.

У Сенаті США не знайшли підтвердження словам Трампа про "прослуховування".