Дональд Трамп / REUTERS

Як написав Трамп у своєму Twitter, Обама начебто прослуховував телефонну лінію у «Трамп-тауер» прямо перед його перемогою.

«Жахливо! Щойно дізнався, що Обама прослуховував мої телефонні лінії в Trump Tower незадовго до перемоги. Нічого не знайшов. Це Маккартизм!», – написав Трамп, додавши, що хороший адвокат міг би зібрати купу доказів щодо прослуховування Обамою телефонних ліній в жовтні, незадовго до виборів.

Читайте такожТрамп назвав лідера демократів у Сенаті лицеміром і закликав вивчити його зв'язки з Путіним

Відео дня

«Як низько пішов президент Обама, прослуховуючи мої телефони під час найсвятішого виборчого процесу. Це Ніксон / Вотергейт. Поганий (або хворий) хлопець!», – додав Трамп, порівнявши описувану ним ситуацію зі знаменитим Вотергейтським скандалом 1972-1974рр, що закінчився відставкою президента США Річарда Ніксона.

При цьому Трамп не навів конкретних доказів того, що його телефоні лінії прослуховувалися.

Як повідомляв УНІАН, раніше Трамп звинуватив Обаму у розголошенні секретної інформації та протестах.

В інтерв'ю телеканалу Fox News Трампа запитали про те, що він думає з приводу протестів, з якими зіткнулися деякі республіканці на зустрічах з виборцями в муніципалітетах різних міст країни. За словами Трампа, він упевнений в тому, що деякі прихильники Обами стоять за цими протестами, також як і за витоками матеріалів Білого дому в пресу.