REUTERS

Голова апарату співробітників Білого дому Райнс Прібус заявив, що співробітники адміністрації президента США розглядають можливість посилення покарання за наклеп. Про це Прібус заявив в ефірі телекомпанії ABC, передає РБК.

Прібус заявив, що він втомився від "цілодобового тиражування історій про контакти з Росією", а також висловив своє розчарування практикою ЗМІ посилатися на анонімні джерела. За його словами, ЗМІ мають бути "більш відповідальними" при публікації новин.

Читайте такожУ ФРН готують закон проти наклепу в Facebook і Twitter

Відео дня

Прібус також повідомив, що співробітники ФБР "його особисто" неодноразово запевняли в тому, що подібні матеріали ЗМІ є "повною нісенітницею", що не заважало пресі знову і знову публікувати подібні повідомлення. "Як це можливо? Цілодобовий кабельний канал викладає історію про розвідку, яку розвідувальне відомство вважає неправдою", - зазначив він.

Співробітник адміністрації відмовився коментувати інші аспекти поправки, наприклад, як саме будуть реалізовуватися нові зміни в законі або наскільки кардинальними стануть нові поправки, назвавши їх "іншою історією".