Ксенія Мохова / скріншот

У Росії 300-кілограмова жінка не може вилетіти з Калінінграда на операцію зі зниження ваги. Для цього їй потрібно схуднути на 100 кілограмів.

Історію Ксенії Мохової публікує Telegram-канал Mash.

Зазначається, що у жінки проблеми почалися ще у 6 років після запалення легенів.

"До 22-річчя дівчина важила вже 125 кг. Зараз їй за 30, і вона страждає, носячи на собі 300 кг. з серпня 2020-го Ксенія не виходить з дому – боїться, що в старій будівлі заваляться сходи", – йдеться у повідомленні.

У 2020 році на консиліумі в Міністерстві охорони здоров'я Моховій сказали, що вона може зробити операцію за квотою, але треба почекати, оскільки потрібний лікар один на весь Калінінград. А в грудні 2021-го той самий лікар трагічно загинув у горах.

Тепер жінці можуть допомогти в Пітері за її рахунок, але туди ще треба дістатися, а з такою вагою це неможливо.

"Попри все, Ксенія намагається не сумувати. Її підтримує 14-річна донька Варя. Вона допомагає по дому, стежить за харчуванням мами, робить масаж, а разом вони придумують систему тренувань, щоб Ксенія змогла повернутися до нормального життя", – йдеться у повідомленні.

Читайте такожДієтолог назвала "найгірший варіант сніданку" для бажаючих зміцнити імунітетРаніше повідомлялося, як 206-кілограмова жінка схудла на 138 кілограмів за півтора року.

Вас також можуть зацікавити новини: