Шторм у Британії / Фото : @Orchella49

Жертвами шторму у Великобританії в понеділок стали дві людини, без енергопостачання залишаються понад 6 тисяч домоволодінь, повідомляє РИА Новости з посиланням на Sky News.

Сильний шторм - третій за осінні та зимові місяці - обрушився на Великобританію у понеділок. Влада закрила частину автомобільних мостів і доріг, частину залізничних маршрутів, рейси в великих аеропортах країни відправляються і прибувають із затримками, деякі скасовані. У прибережних регіонах країни оголошено загрозу повені.

Траса у Шотландії / Фото : @pressscotland

"Дві людини - чоловік і жінка - загинули при штормі, вони впали в річки в різних областях країни: Камбрії та Північному Уельсі. У Західному Суссексі діти отримали удари і подряпини після того , як на них впала зірвана вітром гілка дерева", - повідомляє телеканал.

Відео дня

Читайте також: Крижаний шторм в Канаді залишив без електроенергії більше 400 тисяч осіб

За повідомленнями енергокомпаній, близько 3 тисяч будинків через шторм залишаються без енергопостачання в Корнуоллі на південному заході країни, близько 2 тисяч - в інших регіонах південного заходу і ще більше тисячі - в Беркширі. Як очікується, шторм продовжиться до ранку вівторка.

.

 
Відео Sky News