Чоловіки злякалися і стрибнули в озеро, щоб врятуватися \ фото REUTERS

Молодий чоловік в бразильському штаті Мінас-Жерайс був з'їдений піраньями, рятуючись від бджолиного рою.

Інцидент стався на озері неподалік від ферми в муніципалітеті Бразиландія-ді-Мінас.

Троє друзів ловили в озері рибу, коли раптово з'явився рій бджіл. Чоловіки злякалися і стрибнули в озеро, щоб врятуватися.

Відео дня

Двоє з них благополучно попливли, а третій почав тонути. На жаль, друзі не змогли йому допомогти.

Двоє врятованих повідомили про подію пожежникам, які незабаром знайшли тіло 30-річного чоловіка в чотирьох метрах від берега. Перш ніж витягти його, вони запитали у місцевих, чи є в озері хижі риби, і виявилося, що там багато піраній.

Читайте такожХерсонщина: у річці Інгулець виловили піранью

Після того як тіло витягли з озера, виявилося, що риби сильно його пошкодили - піраньї з'їли праву частину обличчя та інші частини тіла.

Розслідування має встановити, від чого саме помер чоловік - від укусів піраній чи утоплення. Тіло повернули родичам для похорону.

Піранья - невелика м'ясоїдна риба з великим ротом і безліччю зубів. Її нижня щелепа трохи висунута вперед, зуби загнуті назад. Як правило, ці риби пересуваються великими зграями.

Напад піраній на людину зі смертельним результатом - велика рідкість, але вони все ж трапляються. У 2015 році риби імовірно загризли шестирічну дівчинку в Бразилії. Двома роками раніше риби масово атакували аргентинців, що купалися, відкушуючи їм фаланги пальців, повідомляє Бі-бі-сі.

Вас також можуть зацікавити новини