Яка роль Медведєва сьогодні в російській політиці? / фото REUTERS

Російський політолог Дмитро Орєшкін відповів на запитання, хто з діячів РФ впливає на те, що відбувається і на продовження агресії Росії, а також яка політична роль Дмитра Медведєва сьогодні.

"По великому секрету - Володимир Володимирович Путін. Всі інші борються за сфери впливу, за доступ до тіла. І більш-менш успішно ведуть цю боротьбу. Але всі рішення ухвалює Путін, формує зовнішню політику Путін", - заявив він в ефірі проекту FreeДом.

Політолог вважає, що в РФ все замкнуто на одній людині. За його словами, є люди, які якось ще можуть впливати на Путіна. Але в основному він черпає інформацію та використовує її з боку спецслужб. 

Також "пройшовся" Орєшкін по Медведєву, якого багато хто називає кишеньковим президентом РФ. 

"Роль у нього принизлива. Це всі розуміють, крім нього. Роль моськи, яка гавкає на слона. При цьому він повинен це робити голосно, тому що у нього поганий бекграунд. Він намагався поводитися як демократ і ліберал, тепер йому потрібно виправляти допущені помилки", - зазначив політолог.

За його словами, Медведєв не завжди може правильно сформулювати свої думки, але йому це дозволено, тому що "невелика скотинка".

За інформацією журналістів, колишній президент РФ намагався накласти на себе руки. Охоронець нібито виявив Дмитра Медведєва в стані алкогольного сп'яніння та зі зброєю в руці.

Вас також можуть зацікавити новини: