Френсіс Фукуяма спрогнозував російський колапс / фото REUTERS

Американський філософ, політичний економіст й публіцист японського походження, професор Стенфордського університету Френсіс Фукуяма спрогнозував великий російський колапс.

Дуже великі неприємності РФ очікують найближчим часом, поділився прогнозом експерт у своєму акаунті в Twitter.

"Куди більший російський колапс відбудеться в найближчі дні", - написав він.

Відео дня

Повномасштабна війна Росії в Україні та провали окупантів - важливі новини

Збройні сили України наприкінці серпня пішли в контрнаступ. ЗСУ вже звільнили майже всю територію Харківської області та здобули важливу перемогу на Донеччині - взяли під контроль місто Лиман.

Генсек НАТО Йенс Столтенберг говорив, що мобілізація в РФ, російські погрози застосування ядерної зброї і спроба анексії українських територій - все це свідчить про повний провал стратегічних планів президента країни-агресора Володимира Путіна у війні з Україною.

На початку вересня секретар РНБО Олексій Данілов спрогнозував, що розв'язана РФ війна проти України точно не затягнеться на роки.

Довідка УНІАН. Френсіс Фукуяма народився 27 жовтня 1952 року в американському місті Чикаго. Був членом Ради з планування політики Держдепартаменту США, спеціалізувався на питаннях Близького Сходу, потім - Європи.

З 1996 по 2000-й обіймав посаду професора державної політики в Школі Державної Політики Університету Джорджа Месона (Вашингтон).

У 2005 році увійшов до Списку глобальних інтелектуалів світу.

Вас також можуть зацікавити новини: