Ресторан на північно-східному узбережжі Середземного моря в Іспанії став першим закладом громадського харчування, який дозволив клієнтам уникнути безпосереднього контакту з персоналом і мінімізувати ризик інфікування COVID-19.

Відео дня

Про це повідомляє Reuters.

Читайте такожThe Guardian: Другої хвилі коронавірусу не існує, але чому про неї говорять?

Відвідувачі можуть проглядати меню, замовляти й оплачувати через спеціальний додаток на своїх телефонах, який інтегрували у систему замовлень закладу. Співробітники керують замовленнями з екранів за стійкою бара.

Також додаток дозволяє відстежувати процес приготування страви аж до моменту, коли вона з’явиться на столі.

Як повідомляв УНІАН, станом на 6:00 за Києвом у світі від коронавірусної хвороби COVID-19 померли 691 642 особи, одужали 10 853 195 людей. Загалом підтверджено 18 196 221 випадок захворювання.