Солдат здійснив камінг-аут та відмовився повертатися в армію / скріншот

У Молдові 18-річний солдат-строковик Марін Павлеску здійснив публічний камінг-аут як гей. При цьому він заявив, що відмовляється повертатися в армію через пережиті там приниження й знущання, пов'язані з його сексуальною орієнтацією.

Як пише Newsmaker.md, хлопець розповів про все у своєму Instagram.

Він заявив, що проходив строкову службу в молдавській армії з квітня 2021 року. Але взяв тимчасову відпустку. Повернутися в частину він повинен був 10 листопада, але має намір це робити через пережите в армії.

Відео дня

"В останні шість місяців я піддавався знущанням і приниженням через те, що я-гей. Тому я вирішив не повертатися. Я розумію, що мої дії сприймуть як дезертирство. Я розумію можливе покарання, в тому числі висновок, якщо суддя вважатиме за потрібне його призначити... Я терпів принизливе ставлення до себе, в тому числі з боку начальників", – заявив Марін Павлеску.

Читайте також"Я-гей": зірка американського реаліті-шоу "Холостяк" здійснив камінг-аутПовідомляється, що Міністерство оборони Молдови почало внутрішнє розслідування інциденту. 11 листопада у відомстві створили спеціальну комісію для розслідування цього випадку.

Раніше повідомлялося, що 19-річна прийомна дочка відомого репера Емінема Уїтні зробила камінг-аут як небінарна персона.

Вас також можуть зацікавити новини