Левін стала першим трансгендером на федеральній посаді \ фото УНІАН

Американський Сенат затвердив на посаду помічника міністра охорони здоров'я і соціальних служб США Речел Левін, яка раніше очолювала систему охорони здоров'я штату Пенсільванія. 

Читайте такожБайден скасував заборону на службу трансгендерів у армії СШАЛевін стала першим трансгендером на федеральній посаді, що вимагає затвердження Сенатом США.

63-річна Речел Левін, педіатр за освітою, працювала міністром охорони здоров'я Пенсільванії з 2017 року. Її активна робота в період пандемії коронавірусу привернула увагу федеральної влади, і в січні президент Джо Байден висунув її на посаду помічника міністра охорони здоров'я США. Як очікується, на новій посаді вона буде стежить за роботою відділень міністерства і реалізацією його програм по країні, передає kommersant.

Відео дня

Трансгендер Речел Левін

Речел Левін стала жінкою в 2011 році. Через два роки після цього вона оформила розлучення з колишньою дружиною. Має сина і дочку від цього шлюбу.

У листопаді минулого року 30-річна Сара Макбрайд стала першим трансгендером у Сенаті США. Вона представляє штат Делавер.