Жінка впала з обриву / independent.co.uk

У бельгійській провінції Люксембург 33-річна Зої Снукс впала з 30-метрової висоти при спробі зробити селфі на скелі.

Жінка, послизнувшись, зірвалася з обриву біля селища Надрін в провінції Люксембург і впала в річку Урт. Її тіло виявили рятувальники, у складі поліції, пожежників та аквалангістів. Чоловік Зої Йоері Янссен, за якого вона вийшла заміж в 2012 році, розповів, що вони вирушили в подорож в мальовниче місце.

Читайте такожБританець зняв двох друзів за мить до загибелі (фото)

Відео дня

"З моменту пандемії ми їздили по Європі на нашому фургоні і робили хороші фотографії", - сказав він.

Зої попросила чоловіка доглянути за їхніми собаками, а сама пішла до скелі. Коли Янссен повернувся до неї, на місці нікого не було. Єдине, що він встиг побачити - хмару пилу над обривом.

"Фотографування було її пристрастю. Я відразу розблокував її телефон і побачив, що вона зробила фото на краю скелі. Її останнє селфі", - зазначив чоловік, повідомляє ТСН з посиланням на New York Post.

Як повідомляв УНІАН, в Іспанії померла Українка, що зірвалася зі скелі під час селфі. Трагедія сталася 14 вересня, коли українська туристка була на оглядовому майданчику в іспанському місті Бенідорм. Вона зірвалася в море з висоти близько 30 метрів. Дівчину госпіталізували з серйозними травмами, від яких вона пізніше померла.