У ЗМІ розійшлася історія про жінку з ПАР, яка народила одразу 10 дітей / фото ua.depositphotos.com

Південноафриканський уряд намагається відшукати жінку, яка народила за один раз одразу десять дітей, проте пошуки поки що безуспішні.

Про це пише видання The South African.

Історія про матір-рекордсменку розійшлася у ЗМІ та соціальних мережах, але ні саму жінку, ні її дітей станом на 9 червня знайти не можуть.

Відео дня

"Уряд звернув увагу на повідомлення у ЗМІ та соціальних мережах, в яких стверджується, що жінка з Південної Африки народила 10 дітей і, як повідомляється, побила світовий рекорд. Народження немовлят приписують жінці на ім'я Гозіам Тамара Сітхол (Gosiame Thamara Sithole) з провінції Гаутенг. Уряд не може підтвердити факт такого народження в медустановах країни", - повідомляла урядовий керівник зі зв'язків з громадськістю Фумла Вільямс.

Читайте такожСтрибнув з мосту після смерті батьків від COVID-19: у лікарні помер 15-річний син Родікових (відео)Зазначається, що батьки можуть хотіти залишатися в тіні через культурні та традиційні переконання.

Пошуки сім'ї тривають.

Жінка народила десятьох дітей: що відомо

Цього тижня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що 37-річна Гозіам Тамара Сітхол з провінції Гаутенг у ПАР народила одразу десятьох дітей.

Якщо інформація про народження виявиться правдою, південноафриканка поб'є рекорд мешканки Малі за кількістю дітей, що з'явилися на світ в одних пологах: у травні та народила відразу дев'ятьох дітей.