Ніякого сексу покупець не отримає / фото Instagram / @martirenti

21-річна зірка TikTok з Польщі Марта Рентел стала першою у світі людиною, яка продала свою "віртуальну любов" у вигляді невзаємозамінного токена (NFT).

Про це повідомляє The Sun.

Він являє собою сертифікат унікальності цифрового об'єкта і підтверджує право володіння ним.

Відео дня

Таємничий покупець придбав всі права на "цифрову любов" Марти за 250 тисяч доларів. Любов блондинки існує виключно онлайн, тому ніякої фізичної близькості покупець не отримає.

Фото Instagram / @martirenti

Однак після угоди блогерка заявила, що згодна пообідати із загадковим шанувальником в реальності, але тільки, якщо він розкриє свою особистість.

Фото Instagram / @martirenti

"Фізична любов, платонічна любов і цифрова любов можуть відрізнятися, але кожна з них реальна - так само, як і всі наші думки і почуття... Цифрове - значить вічне. Адже все, що зацифроване, залишиться з нами до кінця світу - фотографії, фільми, спогади... Все", - заявила полька.

Фото Instagram / @martirenti

Читайте такожПродано найдорожчий у світі NFT-мем

Що таке NFT

Невзаємозамінний токен (NFT, non-fungible token) - вид криптографічних токенів, кожен екземпляр яких унікальний і не може бути обмінений або заміщений іншим аналогічним токеном.

NFT являє собою сертифікат унікальності цифрового об'єкта - цифровий криптографічний сертифікат, який підтверджує право на володіння цифровим активом (цифровим артефактом, файлом). NFT не перешкоджає копіюванню цифрового артефакту, він тільки закріплює право володіння оригінальним екземпляром цифрового артефакту.

Вас також можуть зацікавити новини: